Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Kathelijne Knuttel getekend bij New Hampshire University

Kathelijne Knuttel getekend bij New Hampshire University

Kathelijne Knuttel gaat vanaf komende zomer spelen voor de Wildcats van New Hampshire University

Kathelijne komt uit een echte hockeyfamilie. Geen verrassing dus toen Kathelijne op haar vijfde begon met hockeyen bij GHBS in Groningen. Bij GHBS is Kathelijne haar gehele jeugd uitgekomen voor de selectieteams en heeft ze hiermee in verschillende landelijke jeugdcompetities gespeeld. Dat Kathelijne alles eruit wilde halen en elke week beter wilde worden blijkt uit het feit dat Kathelijne vanaf haar twaalfde maarliefst zeven (!!) keer per week traint. Niet geheel zonder resultaat want Kathelijne werd met haar team op het NK U12 vijfde op het veld en tweede in de zaal! Daarnaast werd ze geselecteerd voor het district talententeam U14 en U15 en was zij aanvoerder van haar team in het U16 team.

Kathelijne is een allround speelster die zichzelf in de afgelopen jaren op verschillende posities heeft ontwikkeld. Zo kan zij zowel op het middenveld als in de verdediging uit de voeten. Kathelijne haar hoge handelingssnelheid, goede techniek en uitmuntende balcontrole zorgen ervoor dat zij onmisbaar is voor haar teamgenoten en in combinatie met haar tactische inzicht is Kathelijne een leider voor het team. Maar vanaf komende zomer zullen haar teamgenoten bij GHBS het toch echt zonder Kathelijne moeten doen en ruilt zij haar GHBS in voor een nieuw avontuur aan New Hampshire University.

In Amerika zal Kathelijne namelijk gaan spelen voor de Wildcats van New Hampshire University. Samen met KingsTalent talent Anne-Fleur Dabekaussen zullen zij alles op alles zetten om de prestaties van 10 overwinningen & het behalen van de halve finale van het America East Championship te overtreffen.

Wij wensen Kathelijne heel veel plezier en succes bij New Hampshire University!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.