Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Voetbalster Tess Kelder vertrekt naar Louisiana Christian University!

Voetbalster Tess Kelder vertrekt naar Louisiana Christian University!

Vanaf de zomer van 2022 voegt Tess Kelder zich bij het women’s soccer team van Louisiana Christian University. Ze gaat haar passie voor voetbal combineren met studie in Amerika.

Tess begon op 9-jarige leeftijd met voetballen bij FC Binnenmaas. Ondanks haar leeftijd sloot Tess zich, na haar eerste jaar voetballen, al aan bij de U13. Als aanvoerder van de U13 speelde ze ook al mee met het team van de U15. Tijdens haar tijd bij FC Binnenmaas werd Tess aanvoerder, wist ze de regiocup te winnen en werd ze meerdere keren uitgeroepen tot ‘Speler van de Match’. Ze nam ook vier keer deel aan de penaltycup van de club en won deze maar liefst 3 van de 4 keer. Na 6 jaar bij FC Binnenmaas gespeeld te hebben stapte Tess over naar DSVP, van wie de meisjesteams strijden op het hoogste niveau. In het seizoen 2021-2022 is Tess wederom aanvoerder geworden van haar team en speelt ze in in het eerste en het tweede team van U17. Naast trainen en wedstrijden spelen bij DSVP is Tess 2 jaar geleden naar een voetbalschool gegaan, waar ze op zondag extra oefent.

De komende zomer maakt ze de overstap van DSVP naar Louisiana Christian University. Na interesse van meerdere scholen heeft Tess de weloverwogen keuze gemaakt voor het women’s soccer team van Louisiana Christian University. Het women’s soccer team van Louisiana Christian University is van een losing-record in 2019 in 2 jaar tijd naar een flink winning-record gegaan. Het afgelopen seizoen zijn ze zelfs Conference Tournament Winners geworden van de RRAC, Red River Athletic Conference. Onder leiding van nieuwe head coach Kendall Ayers willen ze deze lijn doorzetten. Kendall Ayers heeft zelf 2 jaar professioneel voetbal gespeeld in Griekenland. Ook heeft ze zelf college soccer gespeeld bij Cisco College en de Louisiana Tech Bulldogs. Tess zal een mooie toevoeging zijn voor het team van de Louisiana Lady Wildcats.

We wensen Tess heel veel succes en vooral veel plezier met haar tijd in Amerika!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.