Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards #Fromtheboardroom

In één semester, 22 All American Awards!

Onze KingsTalent Student-Athletes blinken uit in Amerika. 22 All American Awards zijn binnen gesleept door de talenten in één semester. Wat een prestatie!

Een All American Award is niet even zomaar een Award. Deze Awards worden uitgedeeld aan de beste van de beste, er is keus tussen alle spelers in het American College Sports, maar jij bent de gelukkige. De spelers en speelsters hebben hier mega hard voor gewerkt en daarom zijn deze awards dik en dwars verdiend! In totaal heeft KingsTalent maar liefst 22 All American awards binnengesleept deze fall. Wat een waanzinnige prestatie!

Enkele highlights
Amber Ezechiels speelt al vier jaar in Amerika voor Virginia, in haar laatste fall semester weet ze meerdere Awards te winnen, waaronder een All American Award. Dit is voor Amber niet haar eerste keer dat ze deze prestatie weet te leveren. Voor wie het wel de eerste keer is, is Tami Groenendijk. De middenveldster van het vrouwen voetbalteam van Tyler Junior College, weet meteen in haar eerste semester indruk te maken. Ze wint All American Award. Danny de Lorijn is een van de vele KingsTalent Student-Athletes die bij Life University voetbalt en studeert. Hij pikt dit fall semester zijn eerste All American Award mee.

Yesin van der Pluim, de middenvelder van Young Haris wint naast zijn All American Award een profcontract. Hij speelt aankomend seizoen in de tweede prof divisie van het Amerikaanse voetbal.

Van harte gefeliciteerd aan alle Award winnaars! Wij zijn ontzettend trots en kijken uit naar het volgende semester!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.