Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Zonneveld maakt transfer naar de VS

Zonneveld maakt transfer naar de VS

Elisabeth Zonneveld zet de volgende stap in haar carrière door een transfer te maken naar Morningside University.

Zonneveld begon op vijfjarige leeftijd bij Wilhelmus met voetballen in een jongensteam. Tot haar veertiende, speelde zij bij de jongens. Hierna maakte zij een transfer naar het meiden U15-1 team van Forum Sport waar zij in haar eerste seizoen direct kampioen mocht worden. Nadat zij zich in het seizoen daarna aanvoerder en wederom kampioen mocht noemen, maakte Zonneveld haar transfer naar Graaf-Willem waar ze uitkwam op het hoogste jeugdniveau. Hier heeft ze sinds dit seizoen de stap gemaakt naar het U20 team van Graaf-Willem.

Waar je Zonneveld in het veld ook neerzet maakt wat haar betreft niet uit. Op het middenveld of in de aanval, Elisabeth kan overal uit de voeten. Zonneveld beschikt over voldoende tactische kennis waarmee zij haar team kan aansturen en zelf de juiste keuze kan maken. Daarnaast heeft zij een uitstekende pass in huis waarmee zij haar teamgenoten in de gelegenheid kan brengen om een aanval op te zetten.

Na de zomer zal Zonneveld gaan spelen voor het vrouwen voetbalteam van Morningside University in Sioux City, Iowa. Afgelopen jaar hadden de Morningside Mustangs een overall van 8-7-3! Daarnaast is Elisabeth niet de enige Nederlandse. Ze zal ook KingsTalent Athletes Isabel ter Weene en Meike Dingenouts tegen komen. Een mooi clubje KingsTalent Athletes!

 

Wij wensen Elisabeth heel veel succes en, niet te vergeten, heel veel plezier bij Morningside University!

 

 

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.