Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Yoran Popovic vertrekt naar West Virginia

Yoran Popovic gaat dit jaar de overstap maken naar West Virginia University. Hij gaat voetballen voor het team van de Mountaineers.

Op 5-jarige leeftijd begon Yoran met voetballen bij lokale vereniging ZFC Zuidlaren. Hier viel hij op en werd hij geselecteerd voor het KNVB Talententeam. Na ZFC Zuidlaren ging Yoran voetballen bij ACV Assen. Vanuit hier werd hij gescout voor FC Groningen en FC Emmen. Yoran koos ervoor om naar Groningen te gaan. Na een jaartje in het noorden gevoetbald te hebben, ging Yoran voetballen bij HZVV. Hier werd hij kampioen in de 1e klasse en verdienden ze promotie naar de Hoofdklasse.

Nu gaat Yoran voetballen bij WVU. Hier komt hij in een team met Dyon Dromers. West Virginia University is een grote school, met bijna 20.000 studenten.

De school kent ook veel faciliteiten. Waaronder het Dick Dlesk Soccer Stadium. Hier spelen de Mountaineers hun wedstrijden voor zo’n 1.650 fans.

Wat een leuke bonus wordt voor Yoran, is dat WVU als nummer 10 geranked staat qua partyscholen in de VS.

https://www.youtube.com/watch?v=EMhV-NvxrAo&t=1s

 

Veel succes en plezier in Amerika, Yoran! Geniet ervan!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.