Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Yincx Borgart becomes a Warrior!

Yincx Borgart becomes a Warrior!

Yincx zal naar Amerika vertrekken om daar voor East Stroudsburg University te gaan spelen. Ze begon op haar vijfde met hockeyen bij AMHC Alkmaar en heeft daar haar gehele hockey carrière gespeeld. Yincx is een echte leider en is al lange tijd de captain van haar team. Ze trainde altijd mee met teams die ouder waren dan zijzelf en op haar vijftiende maakte ze al haar debuut voor Dames 1!

 

Yincx kan zowel op het middenveld als in de aanval spelen. Met haar enorm goede passes, harde werk en coaching is ze een grote aanwinst voor East Stroudsburg University. Daar zal ze niet de enige Nederlandse zijn. Ook Giulia van der Werff, Puk Rous en Jady van Gils zullen komend seizoen actief zijn voor de school.

East Stroudsburg is een rustige stad, maar ligt erg dichtbij New York. Yincx zal hier van zowel de rustige stad als wereldstad New York kunnen genieten. Daarnaast zal ze met de East Stroudsburg University Warriors gaan strijden om het kampioenschap. Wij hebben er alle vertrouwen in dat Yincx van grote waarde gaat zijn voor het team.

Wij wensen Yincx heel veel succes en natuurlijk plezier in Amerika!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.