Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Yannick Hilpert sluit aan bij Southern Owls

Yannick Hilpert sluit deze zomer aan bij Southern Connecticut State University. De rechtsbuiten gaat het team van de Southern Owls versterken na de zomer van 2021.

Yannick begon op zijn 6e met voetballen. Dit deed hij bij Quick, waar hij onder andere in de onder-12 uitgeroepen werd tot beste speler van zijn team. In de onder-13 werd Yannick nationaal kampioen in de 2e divisie. Datzelfde jaar won hij met Quick de beker en de Haaglanden Cup. Hierdoor werd Yannick geselecteerd voor het KNVB Talententeam in de onder-13, -14, -15 en onder-16. Met de onder-17 van Quick wist Yannick opnieuw de Haaglanden Cup te winnen en behaalde hij de finale van de beker. Yannick speelde afgelopen jaar al als 18-jarige jongen in de onder-23 en heeft fysiek dus echt wel wat bij te zetten.

Nu gaat Yannick voetballen voor de Southern Owls van Southern Connecticut State University. De school ligt in New Haven, de stad die zo’n 130.000 inwoners telt. SCSU telt ruim 9.300 studenten, verdeeld over 38 nationaliteiten.

De Southern Owls komen uit in de Northeast-10 Conference. Een van de beste Conferences van het land. Waar ze tegen ploegen als Adelphi en Franklin Pierce spelen. Ze spelen hun wedstrijden op het Jess Dow Field. Het stadion van SCSU wat 6.000 zitplaatsen telt. De uitwedstrijden zal Yannick onder andere in New York gaan spelen.

 

Wij wensen Yannick veel succes en plezier in Amerika!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.