Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Yannick Eerden vertrekt naar Life University

Aankomende zomer zal Yannick Eerden de overstap maken van Eastern New Mexico University naar Life University in de staat Georgia. Het team van de Running Eagles is als het goed is wel wat Nederlandse invloed gewend. Er spelen er namelijk al meerdere van onze talenten dus we zijn ervan overtuigd dat Yannick goed opgevangen gaat worden.

In de jeugd speelde Yannick voor de academy van SC Heerenveen voordat hij terugkeerde bij de plaatselijke VV. Als U19 jeugdspeler werd hij in het seizoen 18/19 vervroegd naar het eerste elftal van VV Heerenveen gehaald waar hij direct een vaste waarde was. Afgelopen zomer is hij vertrokken naar New Mexico Eastern University maar na een jaar waarin er helaas weinig gevoetbald is staat hij nu aan de start van een nieuw avontuur bij Life University. Aankomende zomer zal hij de overstap maken naar het team van de Running Eagles. Hier zal hij aansluiten bij Stan Vandierendonck, Aaron Overmars, Bart Kooistra, Jelle de Graaf, Matteo Esposito, Jose Fernando Rodriguez, Brian Campman en Wilbert Wessels.

Wij wensen Yannick heel veel plezier met zijn aanstaande avontuur!
P.S. doe de rest de groeten van ons 😉

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.