Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Yannick Eerden op avontuur in New Mexico! – KingsTalent

Yannick Eerden op avontuur in New Mexico! – KingsTalent

Deze zomer verruilt de aanvoerder van VV Heerenveen de velden van Nederland voor de velden van Amerika. De blonde technische middenvelder gaat de harten in Amerika veroveren met zijn sublieme spel.

 

 

In de jeugd speelde Yannick voor de academy van SC Heerenveen voordat hij terugkeerde bij de de plaatselijke VV. Als U19 jeugdspeler werd hij in het seizoen 18/19 vervroegd naar het eerste elftal van VV Heerenveen gehaald. Dit jaar is de 19-jarige middenvelder een van de vaste waardes in het team.

 

Na de zomer verruilt Yannick het hoge noorden voor New Mexico. New Mexico Eastern University wordt na de zomer Yannick’s nieuwe school – uitkomend in de Lone Star Conference. Afgelopen jaar rekende ENMU af met Colorado Mesa (20ste vh land) en Fort Hayes (3e van het land). Dit jaar willen zij doorstoten naar de absolute top. Aankomend seizoen is er voor Yannick een belangrijke rol weggelegd met zijn voetbal IQ en leiderschapskwaliteiten.

 

Wij wensen Yannick enorm veel plezier met zijn overstap en natuurlijk heel veel succes gewenst. We blijven je volgen!

 

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.