Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Wouter Hopman gaat voetballen voor Fort Hays State University!

Wouter Hopman gaat voetballen voor Fort Hays State University!

Wouter Hopman zal de deur in Nederland achter zich dicht trekken en vertrekken naar Amerika. Hij zal gaan spelen voor de Fort Hays State University!

Wouter begon al op 3-jarige leeftijd met voetballen zijn voetbalclub OJC Rosmalen. Sinds jongs af aan komt hij altijd uit in de hoogste jeugdteams van OJC Rosmalen, één van de beste en grootste amateurclubs in Nederland. Toen hij in de O13 zat behaalde hij met zijn team promotie van de 2e naar de 1e divisie wat het hoogste jeugdniveau in Nederland is. Na dit succesvolle seizoen werd Wouter geselecteerd voor het KNVB District Talent Team. Uiteindelijk heeft hij twee seizoenen lang deel uitgemaakt van het team. In het seizoen 2023-2024 maakt Wouter deel uit van OJC Rosmalen O23-1, uitkomend in de op één na hoogste nationale O23 competitie in Nederland.

Wouter is een veelzijdige speler die overal in de verdediging kan spelen. Hij kan ook als verdedigende middenvelder uit de voeten maar het liefste speelt hij als rechtsback. Wouter is erg sterk in de duels, weet zich goed te positioneren en heeft een geweldige inworp. Ook in de snelle combinatie met medespelers haalt hij veel voordeel uit zijn spel.

Vrienden en Familie beschrijven Wouter als een levendig en positief persoon, bekend om zijn sociale aard en houdt ervan om mensen om zich heen te hebben. Op het veld verandert hij in een felle maar beheerste speler. Als een veerkrachtige verdediger zal hij altijd zijn 100% geven voor het team en weigeren op te geven.

Komend seizoen zal hij uitkomen voor het team van Fort Hays State University. Afgelopen seizoen was het team een stabiele middenmoter in de competitie met zowel 8 overwinningen als verliespartijen. De meeste verloren wedstrijden werden met een doelpunt verschil verloren. Wij denken dat Wouter daarom de ideale versterking is voor de verdediging waardoor deze wedstrijd wel resultaat geboekt zal worden.

Wij wensen Wouter veel succes in Amerika en horen graag mooie verhalen over zijn prestaties daar!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.