Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
#Fromtheboardroom

Women Soccer Showcase is back!

Women Soccer Showcase is back!

De showcase voor voetbaldames is een exclusieve mogelijkheid om je in de kijker te spelen voor de vele Amerikaanse coaches die speciaal voor jouw naar Nederland vliegen om je in actie te zien! In onderlinge wedstrijden laat jij je skills zien en dwing je direct een scholarship af.

 

Februari 2020 organiseerde KingsTalent haar eerste damesvoetbal showcase. In het eerste jaar vlogen maarliefst 25 Amerikaanse college coaches naar ons evenement! Een veelbelovend aantal voor ons eerste evenement. Een fantastische start. Een nieuw evenement staat in de steigers. We zijn terug met onze jaarlijkse women soccer showcase op 14 december 2021. Houd onze website en socials goed in de gaten voor de locatie die z.s.m bekend wordt gemaakt of schrijf je in voor de nieuwsbrief! Een betere mogelijkheid om jezelf in de kijker te spelen is er niet. Jij hebt zelf je de sleutel in handen.

Naast dat je jezelf in de kijker kunt spelen zijn het enorm leuke en leerzame evenementen waar je andere talenten leert kennen met dezelfde dromen – sporten en studeren in Amerika. Daarnaast worden er interessante presentaties verzorgd door student-athletes die in Amerika verblijven. Ook zijn er panel / Q&A sessies waar je Amerikaanse coaches het hemd van het lijf kunt vragen.

Tijdens de showcases speel je onderlinge wedstrijden (11v11) tegen andere talenten. De wedstrijden staan onder leiding van een KNVB-scheidsrechters en je wordt gecoacht door gecertificeerde coaches. Daarnaast wordt de volledige showcase gefilmd zodat de beelden ook worden verstuurd naar coaches die niet aanwezig kunnen zijn. Bovendien worden de beelden toegevoegd aan het spelersprofiel van de deelnemers.

Een greep uit de scholen die de aan onze vorige showcase hebben deelgenomen om KingsTalent talenten te scouten

  • Akron University
  • Creighton University
  • University of Portland
  • San Jose State University
  • Wake Forest University
  • Temple University
  • Seton Hall University
  • Butler University
  • And many more…

Datum – 14 december 2021

Locatie – To be announced

 

Speel jij jezelf in de kijker bij Amerikaanse Coaches? Geef je dan nu op via deze link!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.