Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Wingback Finn Franck tekent bij William Woods University

Wingback Finn Franck tekent bij William Woods University

Finn Franck gaat de linkerflank bestrijken bij het men’s soccer team van William Woods University.

De multifunctionele Finn Franck begint met voetballen op vier jarige leeftijd bij UOW’02. Al snel stond de eerste profclub, Roda JC, klaar voor de alleskunner. Vanaf zijn achtste speelt hij drie seizoenen voor de club uit Limburg waar hij op hoog (inter)nationaal niveau speelt tegen wereldwijde topclubs. Zo speelt hij wedstrijden tegen onder meer AC Milan, KRC Genk, Anderlecht, Club Brugge en Ajax Amsterdam. Op zijn twaalfde was het tijd voor een volgende stap in Finn zijn carrière. Hij maakt een transfer naar Fortuna Sittard waar hij uiteindelijk 6 seizoenen op het hoogste jeugdniveau speelt. Van die zes seizoenen is Finn eenmaal topscoorder en weet hij drie keer de meeste assists te geven. Afgelopen seizoen heeft hij gespeeld voor EVV U19 en U23. Ook hier wordt er weer gepresteerd, want Finn en zijn teamgenoten strijden mee om promotie naar de 1e divisie.

De Owl’s van William Woods University kunnen met regelmaat het gevoel hebben dat ze met twaalf man spelen, want Finn kan op bijna iedere positie uit te voeten. Zo is de gehele linkerflank geen probleem voor Finn en dit geldt ook voor de middenveld posities en de rechteraanval. Met zijn kracht is hij zeker van toegevoegde waarde voor het men’s soccer team en zal hij directe impact hebben in het team. Tommy Nienhaus, de headcoach, was meteen onder de indruk van Finn en heeft alles uit de kast gehaald om hem binnen te halen.

KingsTalent wenst Finn veel plezier en succes toe in de VS!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.