Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
#Fromtheboardroom

What is Your Story?

Het regent op deze woensdagmiddag. Druilerig weer, de vakantie is voorbij. De start van een nieuw begin. Onze talenten zijn gearriveerd op hun nieuwe plek, hun nieuwe thuis. Klaar voor een nieuw hoofdstuk in hun leven. Wat ben ik trots op deze jongens en meiden dat zij deze stap durven te zetten. A step into the unknown. Een ervaring die je voor de rest van je leven meeneemt. Voor nu nog een ongeschreven boek, blanco pagina’s. Het boek zal snel gevuld worden met mooie hoofdstukken, ervaringen, vriendschappen en bij goede prestaties wellicht sportieve en academische prijzen.

We sluiten hier een hectische periode af wat elk jaar in het teken staat van drukte, deadlines, het vele papierwerk en stress. Een groot compliment naar onze collega’s die dag en nacht klaar staan om dromen te realiseren van student-sporters. A big shout aan onze talenten en ouders die ons het vertrouwen hebben gegeven om samen te werken aan spannend en nieuw avontuur. Je moet het maar durven…

Persoonlijk kijk ik uit naar deze tijd van het jaar. De start van het schooljaar en de start van het seizoen. De druk even van de ketel. De nieuwe indrukken, de mooie foto’s en filmpjes die we binnenkrijgen van de andere kant van de wereld en de eerste resultaten op de velden. We kijken met jullie mee en blijven jullie (prestaties) op de voet volgen. De een past zich sneller aan en zit direct in de hoogste versnelling terwijl de ander aanpassingstijd nodig heeft.

Het is nu aan jullie…
Het is nu tijd om het boek te gaan schrijven. Ieder schrijft op zijn eigen manier. Wordt het een fantastisch boek of een hoofdstuk. Je hebt het zelf in de hand. En geloof me, het gaat niet alleen maar vanzelf. Naast alle avonturen die worden beleefd, de nieuwe vriendschappen die worden gesloten komt er ook een moment van tegenslag. Het missen van thuis… Een reservebeurt… een verloren wedstrijd… Trust me, het is onderdeel van het avontuur. We hebben het allemaal meegemaakt. Op het moment even klote maar in the long run zeer leerzaam. Je leert tenslotte niet alleen maar van succes.

Vergeet vooral niet om te genieten van het avontuur. Genieten van alle nieuwe indrukken die op je pad komen. Nieuwe culturen, talen, mensen, werkwijzen, gewoonten. Probeer open te staan voor “het nieuwe” en ik ben ervan overtuigd dat het een mooi boekwerk gaat worden.

Het is nu aan jou om deze droom verder vorm te geven, het boek te schrijven. We beginnen allemaal bij hoofdstuk 1…

 

Paul de Koning
CEO KingsTalent

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.