Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Volleybalster Kathelijne Assen versterkt Southwestern Community College!

Volleybalster Kathelijne Assen versterkt Southwestern Community College!

Kathelijne Assen verlaat Emmen ’95 en vertrekt naar Amerika. Ze gaat sport en studie combineren in North Carolina.

Kathelijne is op haar 7e begonnen met volleyballen bij VEB. Ze stapte na een jaar over naar OSR vanwege haar jonge talent, hier behaalde ze met het O10 team 3 kampioenstitels. Op 11 jarige leeftijd is Kathelijne gaan volleyballen bij Emmen ’95, een grote succesvolle volleybalvereniging, om zo op een hoger niveau te kunnen spelen. Ze is geselecteerd om Emmen ’95 te vertegenwoordigen nop het Open Nederlands Nationaal Kampioenschap in 2017 en 2018. In 2018 is ze zelfs gekwalificeerd voor de laatste ronde van het Open Nederlands Nationaal Kampioenschap. Tijdens het International Dynamo Tournament U14 is ze halve finalist geweest. In 2018 is ze zelfs gekwalificeerd voor de laatste ronde van het Open Nederlands Nationaal Kampioenschap. In 2020 is Kathelijne begonnen met beachvolleybal, waarmee ze meteen twee toernooi titels won. In 2021 maakte ze haar debuut in de senioren damescompetitie met Emmen ’95.

Vrienden en familie beschrijven Kathelijne als iemand die altijd klaar staat om zichzelf op en naast de baan te verbeteren. ze is een echte teamspeler en gebruikt haar positieve energie en leiderschap bij elke training en wedstrijd. Ze heeft een winnaarsmentaliteit en dit dwingt haar om hard te werken en extra uren te maken om nog beter te worden.

Het volleybalteam van Southwestern Community College krijgt vanaf de herfst van 2022 versterking van Kathelijne. Hier zal ze komen te volleyballen onder leiding van head coach Shaela Camp. SCC biedt meer dan 70 verschillende studies aan op het gebied van kunst en wetenschappen. Daarbij bieden ze ook cursussen aan om studenten voor te bereiden op de toekomst.

We wensen Kathelijne heel veel succes, maar vooral plezier toe!

 

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.