Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Volleybalster Frederique Beelen pakt haar koffers en gaat St. Cloud Technical Community College versterken!

Volleybalster Frederique Beelen pakt haar koffers en gaat St. Cloud Technical Community College versterken!
Bron: Pieternel Clabbers Fotografie

Frederique begon op 5-jarige leeftijd met volleybal bij Volleybalvereniging VC Olsredlem. Na de zomer neemt ze afscheid bij haar club en vertrekt ze naar St. Cloud Technical Community College!

In de onder 14 en de onder 16 kwam ze met haar team uit in de op een na hoogste jeugdcompetitie. Na de onder 16 werd Frederique geplaatst in het 4e seniorenteam van VC Olsredlem. Op dit moment speelt ze in de 4e hoogste regionale seniorencompetitie van Nederland.

Vrienden en familie beschrijven Frederique als een zorgzaam en een spontane meid. Ze houdt ervan om nieuwe mensen te ontmoeten en is erg sociaal. Frederique’s team ziet haar als een geweldige teamspeler, ze is erg alert en actief op het veld. Ze streeft naar een hardwerkende teamomgeving, maar houdt er ook van om een leuke tijd te hebben met het team op en naast het veld. Frederique speelt op de setterpositie en is geweldig in het leiden en opzetten van het spel.

Na de zomer pakt ze haar koffers en vertrekt ze naar St. Cloud Technical Community College, de resultaten van het team van de universiteit zijn wisselend maar met de komst van Frederique hebben ze een goede aanwinst te pakken!

Wij wensen Frederique super veel plezier en succes bij St. Cloud Technical Community College!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.