Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Voetbalster Alexandra Verstegen vervolgt haar carrière bij Central Methodist University!

Voetbalster Alexandra Verstegen vervolgt haar carrière bij Central Methodist University!

Alexandra Verstegen verruilt Nederland voor Amerika om daar voetbal en studie te gaan combineren bij Central Methodist University.

Alexandra begon met voetballen toen ze 9 jaar oud was. Bij haar club Desto in Utrecht kwam ze na een aantal jaar terecht in de MO17, waar ze met haar team in de eerste klasse speelde. Nadat haar team het kampioenschap had binnen gesleept, werden ze gepromoveerd naar de Hoofdklasse! In 2021 maakte Alexandra de stap naar Zwaluwen Utrecht 1911. Ze begon hier in het 2e team van de vrouwen, maar al na een paar wedstrijden in dit team werd haar talent erkend en ging ze voetballen bij het 1e team van de vrouwen.

Alexandra is klaar voor een nieuw avontuur en gaat het vrouwen voetbalteam van Central Methodist University na de winter versterken. Met haar fysieke kracht en haar geweldige verdediging skills zal ze zichzelf goed in de kijker spelen. Mede KingsTalent athlete Samantha Minkes ging Alexandra al voor en worden dus teamgenoten aankomend jaar!

Wij wensen Alexandra veel succes en plezier toe in Amerika!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.