Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Updates

Vliegreizen 3 september tot 10 september

Als student-athlete vlieg je door heel Amerika om wedstrijden te spelen. Voor onze talenten is het seizoen inmiddels begonnen en dat betekent dus dat er een aantal vliegtripjes op het programma staan. Een overzicht hiervan:

3 September: Dagmar Voerman

Dagmar speelt sinds begin van dit seizoen voor Austin Peay State wat ligt in het plaatsje Clarksville in de staat Tennessee. Voor Dagmar staat er komende week een trip naar Colorado op het programma. Op 5 september neemt Austin Peay het op tegen Colorado University en 8 september is Northern Colorado de tegenstander. Maar de trip er naar toe, succes Dagmar met je wedstrijden!

4 September: Shant Bedrosian

Shant Bedrosian, de nummer 7 van Montana State University Billings, mag zich ook op gaan maken voor een vliegreis. Shant en zijn team gaan de grens over om te spelen tijdens de SFU Showdown. Hier zullen twee wedstrijden worden gespeeld. De tegenstanders zijn California State University, San Bernardino (5 sept) en Cal Poly Pomona (7 sept). Na een nederlaag in de laatste wedstrijd tegen Providence is Shant uiteraard gebrand op een revanche, zet hem op Shant!

6 September: Daan Snellink

Daan Snellink is begonnen aan zijn tweede seizoen bij Houston Baptist. Na een eerste seizoen met al heel wat tripjes naar bijvoorbeeld California staat er nu een trip op de planning naar North Carolina. Op 9 september nemen Daan en zijn teamgenoten het op Wake Forest. De nummer 1 geranked in het land! De laatste wedstrijd van de ‘Huskies’ liep niet zo goed af met een 7-1 nederlaag tegen SMU, oftewel Houston Baptist is uit op een revanche, want het beste recept tegen verlies is winnen! Met Wake Forest heeft Daan wel een hele geduchte tegenstander, maar wij hebben er vertrouwen in! Succes Daan!

10 September: Dani van Steijn

Na twee seizoenen gespeeld te hebben voor Northeastern Junior College maakte Dani van Steijn afgelopen zomer de overstap naar Cal State Dominquez Hills. Een stap hogerop voor Dani! In twee seizoenen maakte Dani 10 goals en gaf hij 13 assists in 38 wedstrijden. Het seizoen voor Dani bij Cal State begon niet zo sterk met twee nederlagen, maar wellicht dat de trip richting de staat Washington de eerste overwinning van het seizoen kan bewerkstelligen. Op 12 september wordt de wedstrijd tegen Simon Fraser afgewerkt (hier speelt Jorick Schilken) en op 14 september is Saint Martin’s de tegenstander. Het beloven twee mooie wedstrijden te worden, succes Dani!

Komende weken en maanden gaan er nog heel veel vliegreizen volgen en wij houden jullie natuurlijk op de hoogte! Bekijk ook eens onze Instagram voor dagelijkse updates van onze talenten!

 

 

 

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.