Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Verdediger Bram Mutsaers zet zijn carrière voort bij Monroe College.

Verdediger Bram Mutsaers zet zijn carrière voort bij Monroe College.

Bram Mutsaers gaat samen met twee mede KingsTalent atleten de Mustangs van Monroe College versterken en de stijgende lijn doortrekken.

Allround verdediger Bram Mutsaers begint zijn carrière bij Jong Brabant. Sinds zijn zevende voetbalt hij altijd in de hoogste teams van zijn leeftijdscategorie. Vanaf de U13 leidt Bram het team als aanvoerder. Wanneer hij 17 is doet hij voor het eerst mee met het tweede elfstal van Jong Brabant. In zeven jaar tijd bij de club weet de verdediger maar liefst vier keer kampioen te worden. Waar hij ook speelt, hij is altijd een belangrijke spil binnen het team. Afgelopen seizoen, seizoen 2021-2022, speelde Bram in de U19 en mag hij proeven van het eerste elftal waar hij wekelijks mee traint.

Vrienden en familie zouden Bram omschrijven als een attent en zorgzaam persoon. Hij wil elke wedstrijd winnen en is zeer competitief. Hij toont karakter en is een voorbeeld voor zijn teamgenoten. Bram geeft 100% inzet elke keer weer op het veld. Tijdens de wedstrijd neemt hij de leidersrol op zich. Buiten het veld is hij benaderbaar, sociaal en altijd beschikbaar voor vrienden en familie.

Bram gaat zijn avontuur in Amerika beleven bij Monroe College. The Monroe Mustangs worden door meerdere KingsTalent atleten versterkt. Zo gaan ook Lucas van Pelt en Tom Hendrikson naar de school gelegen in de buurt van New York City. Onder leiding van head coach Ortega gaan de Nederlanders er alles aan doen om de goede lijn door te trekken.

Wij kijken uit naar de prestaties van Bram en wensen Bram veel plezier en succes toe in Amerika!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.