Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards Highlights

Veel Talenten pakken All-Region Honors

Veel van onze hockeytalenten hebben een All-Region award verdient. Zij kregen deze honor na hun seizoenen bij hun teams. Wie deze awards verdiend hebben, lees je hieronder!

Isabel Jacobs geselecteerd voor All- Region team

Isabel Jacobs is geselecteerd voor het NHFCA (National Field Hockey Coaches Association) Division I All-Region Team. Deze hele mond vol houdt in dat Isabel bij de beste speelsters hoort van de NCAA Division I hockey speelsters.

De middenvelder van Drexel University verdiende deze selectie na haar goede seizoen. Afgelopen seizoen speelde Isabel 10 wedstrijden, die ze alle 10 in de basis begon. In totaal speelde de Drexel Dragons 11 wedstrijden, Isabel mistte er dus maar 1.

Wat opvallend is, is dat Isabel van die 10 wedstrijden die ze speelde, geen minuut mistte. Ze speelde alle 10 de wedstrijden minimaal de 60 minuten, met een uitschieter naar Overtime waardoor het 68 minuten werden tegen JMU.

 

Wij feliciteren Isabel met het behalen van deze selectie!

Julie Kouijzer en Charlie van Oirschot samen geselecteerd voor All-Region team

Julie en Charlie zijn allebei geselecteerd voor het All-West Region team. Beide dames kwamen dit seizoen uit voor de Louisville Cardinals.

Julie hielp haar team naar 4 shutouts dit seizoen (0 tegendoelpunten in een wedstrijd). Ze was een belangrijke kracht in de defensie van Louisville. Julie verdiende in 2019 en 2020 al een ACC All-Tournament award en kan daar nu een All-Region honor bijschrijven.

Charlie van Oirschot kende een goed eerste seizoen bij Louisville. Ze scoorde 4 keer en gaf ook nog 2 assists in haar 20 wedstrijden die ze allemaal in de basis begon. Nu heeft ze een All-Region award te pakken naast haar eerder uitgereikte All-Conference honor.

Charlotte Vaanhold in All-Region team

Charlotte Vaahold heeft naast haar All-Conference selectie nu een All-Region selectie te pakken dit seizoen.

Het is de eerste All-Region honor voor Charlotte, die dit jaar alweer haar derde seizoen bij de Liberty Flames speelde. Ze scoorde dit seizoen 10 keer in 16 wedstrijden en eindigde daarmee als 26e in de nationale lijst van doelpunten per wedstrijd, 0.62. Naast haar 10 doelpunten, gaf ze nog 2 assists, waarmee ze haar puntentotaal op 22 zette dit seizoen.

 

Meike Lanckohr geselecteerd voor All-Region team

Meike Lanckohr verdiende voor dit seizoen een All-Region. De Nederlandse middenvelder kende een goed seizoen voor Wake Forest en behaalde mooie statistieken.

Meike speelde 16 wedstrijden mee, allemaal in de basis. Hierin kwam ze 4 keer tot scoren en gaf ze ook nog eens 4 assists, waardoor ze een gedeelde eerste plek pakte qua punten (12 stuks).

Gefeliciteerd Meike!

Pleun Lammers en Eefke van den Nieuwenhof pakken All-Region selectie

Zowel Pleun Lammers als Eefke van den Nieuwenhof van Syracuse University hebben een plek in het All-Mideast Region team te pakken.

Pleun Lammers maakte dit seizoen haar debuut voor Syracuse. In haar eerste seizoen voor Orange eindigde ze als gedeeld topscorer van haar team, met 5 stuks. Ze haalde het tweede hoogste aantal punten dit seizoen voor Orange (13 punten). Pleun scoorde dit seizoen 2 game-winning goals waardoor ze erg belangrijk was voor haar team en de huidige nummer 30 van het land.

Ook Eefke van den Nieuwenhof pakte een selectie in het NFHCA All-Mideast Region team. Eefke was dit seizoen het anker in de defensie van Orange. Ze was medeverantwoordelijk voor het gemiddelde van 1.77 tegendoelpunten per wedstrijd, gezien over 16 wedstrijden. Aanvallend droeg Eefke ook haar steentje bij. De verdediger scoorde 3 goals en gaf 2 assists, waardoor ze 8 individuele punten dit seizoen.

Van harte gefeliciteerd dames!

Tess van Ommeren in All-Region team

Tess van Ommeren is geselecteerd voor het All-Region team van de NFHCA. Ze behoort dit seizoen tot de beste hockeyspeelsters in de NCAA Division I.

Tess werd dit seizoen met Rider kampioen van de Northeast Conference. Ze speelde 8 wedstrijden mee en begon alle wedstrijden in de basis.

De Nederlandse middenvelder kwam in 8 wedstrijden tot 3 goals en 3 assists. Daardoor scoorde ze in totaal 9 punten in de Conference. Tess deed gemiddeld iets meer dan 60 minuten mee per wedstrijd, door de verschillende overtime wedstrijden van dit seizoen.

Van harte gefeliciteerd Tess! Geniet ervan!

Amber Ezechiels en Laura Janssen vertegenwoordigen Virginia in All-Region Honors

Amber Ezechiels en Laura Janssen, spelend voor Virginia, zijn opgenomen in het All-Region Team. Dit houdt in dat zij een uitstekend seizoen hebben gespeeld en daarbij bij de beste speelsters in de competitie horen van afgelopen jaar. Amber speelt al drie seizoenen in Virginia en is een vaste waarde in de defensie van het team. Dit seizoen was ze naast drie clean sheets goed voor 3 doelpunten en 9 assists.

Laura Janssen was topscorer van het team met maar liefst 9 doelpunten! Hiermee stond ze op de vierde plaats op de topscorersranglijst van de competitie. 3 van de 9 doelpunten die ze maakte waren matchwinners.

Julie Rodijk opgenomen in All-Region team

Julie Rodijk is ook opgenomen bij de lijst met beste speelsters van de competitie waarin ze uitkwam. De verdedigster van de University of Albany, spelend in de America East Conference, startte dit seizoen alle 10 de wedstrijden die ze speelde voor haar school. Naast dat ze haar verdedigende taken uitstekend uitvoerde wist ze ook nog een doelpunt te maken voor haar team. In totaal speelde ze dit seizoen 418 minuten voor het hockeyteam van de UAlbany Great Danes.

Simone Hefting beloond goede seizoen met All-Region Award

Simone Hefting heeft een goed seizoen achter de rug wat haar een plek heeft op geleverd in het All-Region Team. Ze speelt in de verdediging van het hockeyteam van Lafayette, wat uitkomt in de Mideast Region. Ze startte in 4 van de 6 wedstrijden en was een betrouwbare kracht voor haar ploeg. Ze was ook goed voor een doelpunt dit seizoen.

 

 

Namens Team KingsTalent feliciteren wij al onze dames met deze awards! Keep it up girls!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.