Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Van Ommeren verruilt Athena voor Amerika

Van Ommeren verruilt Athena voor Amerika

HC Athena raakt deze zomer deze zomer een belangrijke pion op het middenveld kwijt. Tess van Ommeren vertrekt na de vakantie naar de VS om te gaan hockeyen en studeren voor Rider University.

 

 

 

Momenteel speelt Tess van Ommeren nog in de eerste klasse haar wedstrijden tegen Amstelveen, Leiden en Alliance. Volgend naar speelt ze haar wedstrijden in en tegen New York, Washington en Philadelphia. Dat wordt wel even wennen voor de aanvallend ingestelde middenvelder.

 

 

 

De Rider Broncs komen uit in de Metro Atlantic Athletic Conference (MAAC). Vorig jaar kwalificeerde de Broncs zich voor de Conference playoffs. Waar de beste teams uit de competitie het tegen elkaar opnemen. Hier werd het uitgeschakeld in de halve finale door de latere kampioen. Geen schande dus. Dit jaar is minimaal de finale de doelstelling voor het team uit New Jersey. Aan Tess de taak om hier een mooie bijdrage bij te leveren. De technische en pijlsnelle middenvelder kan niet wachten om haar koffers te pakken.

 

 

 

Ze verhuist naar Lawrenceville, New Jersey. Een prachtige locatie op een steenworp van twee wereldsteden; New York en Philadelphia. Haar huidige opleiding Gezondheid en Leven vervolgt ze in Amerika. Tess stroomt hiermee in, in het tweede jaar.

 

 

 

Wij wensen Tess enorm veel succes en plezier in de States. Natuurlijk zullen we haar op de voet volgen bij het beleven van haar wereldse avonturen. Volg ons op social media en blijf op de hoogte van alle avonturen van onze talenten!

 

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.