Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Valerie van Kuijck sluit aan bij de National Champions

Momenteel is ze nog druk bezig met het afronden van haar middelbare school maar zodra ze deze zomer haar VWO-diploma op zak heeft is ze klaar voor vertrek naar de VS. Hier zal ze gaan hockeyen en studeren aan de West Chester University in Pennsylvania.

Valerie begon op 7-jarige leeftijd met hockeyen bij MHC Rosmalen waar ze tevens de jeugdopleiding heeft doorlopen. Ze speelde doorgaans in het hoogste team van haar leeftijdscategorie en is zelfs kampioen geworden in de MD1 en MC1. Op 15-jarige leeftijd heeft ze zelfs al haar debuut gemaakt in Dames 1, die uitkomen in de 1e klasse.

Valerie is een harde werker die graag wil winnen. Ze kan op elke positie op het middenveld uit de voeten maar komt het best uit de verf als centrale middenvelder. Haar sterkste eigenschappen zijn onderscheppingen, passing en haar scorende vermogen. Hiermee zal ze zeker indruk maken wanneer ze aansluit bij het de Golden Rams in Pennsylvania.

West Chester University is een mooie Universiteit in, de naam zegt het al, West Chester in Pennsylvania. De school beschikt over een uitstekend hockeyteam en hockeyprogramma. De Rams komen uit in de Pennsylvania State Athletic Conference (PSAC) en zijn momenteel zelfs nationaal titelhouder! In 2019 wonnen ze de NCAA DII National Championship, die ze in 2011 en 2012 ook al eens wisten te winnen. Met de komst van Valerie zullen ze volgend seizoen zeker weer meespelen voor de hoofdprijs!

Wij wensen Valerie heel veel plezier en succes in de VS!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.