Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Valentijn Buma gaat voetballen bij de Plymouth State University!

Valentijn Buma gaat voetballen bij de Plymouth State University!

Valentijn Buma gaat zijn droom waarmaken door de stap naar Amerika te maken. Hij gaat voetballen voor de Plymouth State University.

Valentijn begon met voetballen toen hij vier jaar oud was bij zijn lokale voetbalclub SV-laren ’99. Na een aantal jaar maakte hij de stap naar BVC Bloemendaal om op een hoger amateurniveau te spelen. In de O13 speelde hij op het hoogste nationale jeugdniveau tegen teams als Ajax en AZ Alkmaar. In het seizoen 2022-2023 was hij een belangrijke speler van het team. Hij was bij 17 doelpunten (9G 8A) betrokken in 15 wedstrijden.

Zijn favoriete positie is linksbuiten terwijl hij ook als aanvallende middenvelder kan spelen. Een van de sterke punten van Valentijn is in de 1 tegen 1 situatie zijn tegenstander opzoeken en er voorbijgaan om vervolgens een teamgenoot in staat te stellen om te scoren of zelf te scoren. Valentijn is erg snel en weet vaak precies op het juiste momenten te starten met diepgaan.

Vrienden en familie beschrijven hem als een sociaal en vriendelijk persoon die gemakkelijk kan opschieten met iedereen. Teamgenoten beschrijven hem als een geweldige speler die het beste van zichzelf maar ook van teamgenoten verwacht voor het maximale resultaat.

Het elftal van Plymouth State University heeft afgelopen seizoen niet het beste jaar gehad. Ze wisten maar vier van de zestien wedstrijden te winnen. hieruit blijkt dat er iets mist kwa aanvallende stootkracht en wij denken dat Valentijn daarom een ideale versterking is voor het elftal.

Wij willen Valentijn ontzettend veel succes wensen in Amerika en horen graag over de prestaties die hij neer weet te zetten met zijn elftal!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.