Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

University of Connecticut versterkt zich met Fien Hollander

Fien was zes jaar oud toen ze begon met hockey bij haar lokale club HC Zwolle. Hier doorliep ze de hele jeugd en speelde ze altijd in de hoogste jeugdteams. Ook geeft Fien bij de jeugd van HC Zwolle hockeytraining.

In de jeugd heeft Fien verschillende kampioenschappen op haar naam geschreven zowel in de zaal als op het veld. Met als hoogte punt het kampioenschap van afgelopen seizoen in de zaal met de onder 18 van HC Zwolle. Vrienden beschrijven Fien als een sportieve meid die altijd wil winnen en zich voor de volle 100% inzet in alles wat ze doet. Naast hockey doet Fien ook nog aan paardrijden, kitesurfen en skiën. Ze is zelfs kitesurf-instructeur. Door haar fanatisme haalt ze altijd het beste uit zichzelf. Zowel op als buiten het veld is Fien een zeer sociaal persoon die gemakkelijk een connectie kan maken met iedereen.

Fien speelt het liefst als rechtsback omdat hier haar kwaliteiten het best naar vorenkomen. Zo is ze fysiek sterk, is ze snel en heeft ze een goede en snelle balbehandeling. In Amerika gaat Fien hockeyen bij University of Connecticut die afgelopen seizoen een teleurstellend resultaat hebben behaald. De ploeg incasseerde veel tegendoelpunten. Hopelijk kan Fien hier met haar verdedigende kwaliteiten verandering in brengen en samen met Connecticut de weg omhoog weer vinden.

Wij wensen Fien veel succes in Amerika!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.