Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Twee Awards voor Tess Okkerse

Tess Okkerse beleefde dit seizoen met Towson een teleurstellend seizoen. In de Conference konden de Towson ‘Tigers’ geen overwinning achter hun naam zetten, waardoor een plek in de play-offs er niet in zat. Zelf heeft Tess een sterk seizoen gekeept, ondanks de tegenvallende resultaten als team. Desondanks, wist Tess maar liefst 2 awards binnen te slepen! CAA All Conference & All Rookie zijn onderscheidingen om trots op te zijn!

Met ruim 100(!) saves in alle wedstrijden dit seizoen, kan je wel zeggen dat Tess een aardige goalie is. In de CAA speelde Tess tegen veel Nederlandse speelsters. Tegenstanders als Hofstra, James Madison en Drexel in de Conference leverden leuke onderlinge wedstrijden.

Hoewel het seizoen een kleine drie maanden duurde voor de speelsters van Towson, heeft Tess het onwijs naar haar zin! Op onze Instagram is een video te zijn van coach E.A. Jackson, waarin de coach lovende woorden heeft voor Tess.
Wij zijn meer dan trots op Tess!

Benieuwd naar het filmpje en veel meer? Kijk eens op Instagram @kingstalentnl

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.