Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Twan Verweij – SAC Player of the Week

Dat Twan Verweij zich als een vis in het water voelt bij Carson-Newman University blijkt wel uit zijn recente prestaties. Twan zette deze week met zijn defensie, waarin ook Daan Smit een belangrijke rol vertolkt, een nieuw record in de boeken. Samen waren zij goed voor maar liefst 6 clean sheets oprij, het doel bleef al 565 minuten schoon! Daarmee verbeteren Twan en zijn team het record van 5 opeenvolgende wedstrijden zonder tegendoelpunten uit 2006.

 

Door zijn goede prestaties is Twan Verweij deze week vernoemd tot ‘AstroTurf SAC Men’s Soccer Player of the Week’. Het is voor het eerst dat een doelman van Carson-Newman deze eervolle onderscheiding in ontvangst mag nemen. Dat een doelman deze onderscheiding ontvangt is sowieso bijzonder te noemen, de laatste keer dat een keeper ‘Player of the Week’ werd was in september 2016. Toen was het Jorge Alvarez, hij werd later met zijn team Tusculum kampioen in de South Atlantic Conference.

 

Door de sterke defensie staat Carson-Newman inmiddels ook op plaats 2 in D2. De ploeg moet nu alleen nog Lynn University voor zich dulden, als de huidige prestaties doorgetrokken kunnen worden zal het team spoedig als nummer 1 van Amerika het veld op komen. De eerste stap richting die eerste plaats en om het record verder te verbeteren volgt morgen als Lincoln Memorial op bezoek komt.

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.