Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Trijntje Herfkens pakt haar koffers en vertrekt naar Kentucky!

Trijntje Herfkens pakt haar koffers en vertrekt naar Kentucky!
Bron: Wilfred Pera

Trijntje tekent bij haar droom school, University of Louisville!

Hockeyster Trijntje heeft altijd in de eerste teams gespeeld bij Hockey Club Naarden. In het jaar 2019-2020 is Trijntje geselecteerd voor het Noord-Holland District Talent Team. Het seizoen daarop zat ze bij de Nederlandse onder 16 voorselectie. Ze werd geselecteerd om met de onder 18 te spelen terwijl ze eigenlijk een onder 16 speelster is. 

Vrienden en familie zouden Trijntje omschrijven als iemand met veel discipline, niet alleen op het veld maar ook op school. Ze is een zeer verantwoordelijk meisje dat hard werkt om elk nieuw doel en uitdaging die op haar pad komt te bereiken. Trijntje wordt ook gezien als een erg sociaal en eerlijk persoon. Op en naast het veld is ze een creatieve denker die goed kan analyseren en tot de juiste oplossingen kan komen.

Op de showcase is Trijntje met Louisville in contact gekomen. Ze heeft veel gesprekken gevoerd en naarmate deze vorderde werd ze steeds enthousiaster. De sfeer bij Louisville, het leven met allemaal topatleten om je heen en de klik met de coach maakte dat Louisville Trijntje haar absolute favoriet werd. Ook de coaches waren razend enthousiast over Trijntje en wilden haar dolgraag toevoegen aan de Cardinal Family. Vandaar dat Trijntje de keuze heeft gemaakt om zich volgend jaar toe te voegen aan het team van de University of Louisville. Ze kijkt er naar uit om zich bij Louisville in een topsportomgeving te gaan ontwikkelen!

We wensen Trijntje enorm veel plezier en succes bij de Cardinal Family!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.