Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Updates

Tjerk Smeets spreker op Farewell Party

Tjerk Smeets spreker op Farewell Party

Op zaterdag 8 juni organiseert KingsTalent haar eerste Farewell Party voor alle talenten die deze zomer naar de VS vertrekken. Het belooft een waar spektakel te worden met zeer interessante sprekers, talenten en ouders! Op dit moment leggen we de laatste hand aan de voorbereiding van deze dag.

 

KingsTalent is erg trots onze tweede spreker van de dag te presenteren; Tjerk Smeets! Tjerk Smeets is op dit moment de directeur van de Koninklijke Nederlandse Basebal en Softbal Bond (KNBSB).

 

In zijn actieve carrière was hij student-athlete (baseball) bij Middle Tennessee State University voordat hij met het Nederlands team Europees Kampioen werd in 2005 en 2007. Na zijn actieve carrière werkte hij als teammanager bij AJAX Amsterdam om vervolgens aangesteld te worden als directeur bij de KNBSB. Tjerk Smeets, zoon van tv persoonlijkheid Mart, zal tijdens zijn presentatie inzoomen op zijn ervaringen als student-athlete maar ook vertellen over de voordelen van deze ervaring in zijn huidige carrière.

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.