Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Timber Fett gaat naar Amerika om te gaan voetballen en studeren!

Timber Fett gaat naar Amerika om te gaan voetballen en studeren!

Timber gaat spelen voor Loras College, na een 14 jaar neemt hij na de zomer afscheid van BFC.

Timber begon op zijn vierde met voetballen bij de club BFC. Hier speelde hij altijd in de hoogste jeugdelftallen van de club. Timber speelde vroeger als aanvallende middenvelder, maar de laatste seizoenen speelt hij als centrale verdediger of verdedigende middenvelder. Hij neemt het op tegen Nederlandse professionele jeugdelftallen, zoals FC Groningen, PEC Zwolle en Ajax Amsterdam. Als zeventienjarige traint hij mee bij het eerste seniorenteam van BFC, uitkomend in de hoogste regionale seniorencompetitie. In het seizoen 2023-2024 maakt hij deel uit van BFC onder 23-1, die spelen in de twee na hoogste nationale onder 23 competitie.

Familie en vrienden beschrijven Timber als een kalm en nuchter persoon, die altijd presteert als het erop aankomt, vooral onder druk. Hij is erg sociaal en brengt graag tijd door met familie en vrienden. Op het veld is Timber kalm en betrouwbaar, maar tegelijkertijd extreem competitief. Hij zal altijd zijn 100% geven om zijn team aan de overwinning te helpen.

Timber kan als rechtsback of als nummer 6 spelen, maar speelt het liefst als middenback. Hij beheerst uitstekende korte en lange (steek)passen. 

Na de zomer gaat hij voetballen en studeren bij het Loras College. De mannen van het Loras College hebben het goed gedaan afgelopen seizoen, twaalf keer winst, vier keer verlies en vier keer gelijkspel. Met de komst van Timber hebben ze er een mooie aanwisnt bij en zullen ze volgend seizoen nog beter presteren!

Wij wensen Timber ontzettend veel plezier en succes bij het Loras College!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.