Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings #Fromtheboardroom

Tim Swaen versterkt het team van KingsTalent!

Tim Swaen versterkt het team van KingsTalent!

Per direct versterkt Tim Swaen het KingsTalent team! Jarenlang speelt Tim op het allerhoogste hockey niveau van Nederland. Sinds een aantal jaren is hij sterkhouder van huidige kampioen HC Bloemendaal Heren 1. Wij zijn enorm trots om Tim te mogen toevoegen aan ons team.

 

 

Tim heeft een voorliefde voor Amerika wat tijdens zijn studietijd bij Bowling Green State University in Ohio is ontstaan. “Amerika is een land met onbegrensde mogelijkheden en een fantastische sportbeleving. Daar kan geen land aan tippen”, zo zegt hij zelf.

Tim speelt zelf jaren op het hoogste niveau hockey in de Nederlandse hoofdklasse en sinds 2017 is hij onderdeel van HC Bloemendaal. Dé te kloppen ploeg in Nederland en Europa. Met de winst van de Euro Hockey League in 2018 en het landskampioenschap in 2019 weet hij als geen ander wat topsport inhoudt. De topscorer van de hoofdklasse (2020) en strafcorner specialist van Bloemendaal kan niet wachten om talentvolle sporters te begeleiden naar een onvergetelijk avontuur in Amerika.

“Het sporten en studeren in Amerika is een unieke belevenis. Het is zo onwijs gaaf! Dat ik hen hierbij mag begeleiden zie ik als een voorrecht en ik kan niet wachten om te starten.”

 

 

 

Welcome to the team Tim!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.