Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
#Fromtheboardroom

Tim Swaen geselecteerd voor Oranje!

KingsTalents eigen sportconsultant Tim Swaen maakt zijn debuut in de selectie van het Nederlands Hockeyelftal! De strafcornerspecialist van HC Bloemendaal maakt onderdeel uit van de 22-koppige selectie voor de wedstrijden tegen België.

De Deurnenaar, die sinds 2017 voor HC Bloemendaal speelt, is voor het eerst opgeroepen door de nieuwe bondscoach Jeroen Delmée. Met maar liefst zes spelers is Bloemendaal een grote leverancier van de Oranje Heren.

Tim is sportconsultant bij KingsTalent en begeleidt alle hockeysters die momenteel in Amerika zitten en ook de speelsters die komend seizoen of het seizoen erop naar Amerika willen gaan vallen onder Tim zijn hoede.

Ondanks dat Tim verdediger is bij HC Bloemendaal, was hij in het seizoen 2019-2020 topscoorder van de Hoofdklasse. Het vele trainen op strafcorners heeft zijn vruchten afgeworpen en zo wist hij afgelopen seizoen maar liefst 17 keer te scoren uit een strafcorner! Verder heeft Tim altijd de droom gehad om zijn debuut te mogen maken voor Oranje en deze droom kan nu realiteit worden.

Tim, wij zijn super trots. Wij gaan zeker kijken!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.