Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Thomas de Graauw vertrekt naar Chowan University

De Nederlandse spits maakt dit jaar een transfer van Shawnee State naar Chowan Unversity.

Thomas de Graauw, die in 2019 de overstap maakte richting Amerika, zal dit jaar de Shawnee State Bears achter zich laten en zal het team van de Chowan University Hawks gaan versterken.

In 33 wedstrijden voor Shanwee State kwam Thomas tot 10 goals en 11 assists. Vooral in zijn eerste jaar was Thomas erg belangrijk voor Shawnee met 9 goals en 6 assists.

Nu zal hij de aanvalslinie van Chowan gaan versterken. Hij zal samen met Wesley Illes gaan spelen. Onder hoofdcoach Chris Walley en assistent coach Luke Staats.

Luke Staats is een Nederlander die onder andere bij FC Volendam heeft gespeeld. Verder is Staats al 3 jaar actief bij Chowan en zal Thomas goed gaan begeleiden bij zijn nieuwe team.

Thomas speelde bij Shawnee in de Mid-South Conference. Deze conference verruilt hij met de Conference Carolinas. Hier gaat hij spelen tegen teams als Erskine en Barton. Dit zullen volgend jaar de grootste concurrenten zijn voor Chowan, dat als 3e eindigde dit seizoen.

 

We wensen Thomas veel succes bij zijn nieuwe school en team!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.