Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Thijs Oldenhof is verkozen in het UMAC All-Conference-team

Thijs Oldenhof heeft een award gewonnen! Thijs speelt sinds dit seizoen samen met Luuk Oosterbosch en Daan Huntjens in een team bij Bethany Lutheran en dat is ze alleraardigst afgegaan. Thijs kreeg door zijn prestaties de ‘All-Conference’- award uitgereikt. 

De verdediger uit Utrecht speelde een solide seizoen achterin bij de ‘Vikings’. Zo begon Thijs dit seizoen in 15 van de 19 wedstrijden in de basis en viel hij in twee wedstrijden in en miste dus slechts twee wedstrijden. Tijdens de eerste wedstrijd tegen Nebraska Christian College begon Thijs nog op de bank, maar in de volgende wedstrijden was het duidelijk dat Thijs een onbetwiste basisspeler was, want hij begon vier achtereenvolgend in de basis en nadat hij tegen North Central op de bank begon en de wedstrijd erna ook niet speelde, begon hij daarna alle wedstrijden in de basis! Een eerste seizoen waar Thijs dus trots op mag zijn!

Het seizoen verliep met ups en downs voor Bethany Lutheran. Er waren meerdere hele ruime overwinningen, maar toch ook zes nederlagen. Het seizoen begon met een 8-0 overwinning tegen Nebraska Christian College, maar hierna werd er wel twee keer nipt verloren. Na deze twee nederlagen volgde met afstand de beste periode van het seizoen voor Bethany Lutheran! Er werden zeven wedstrijden op rij gewonnen en ook nog eens stuk voor stuk grote overwinningen: 5-0, 3-1, 7-0, 6-0, 5-1, 4-0 en 5-2. 35 goals voor in zeven wedstrijden en slecht 4 tegen. Vooral met de weinige tegengoals zal Thijs blij zijn geweest, want dat betekende dat hij zijn rol achterin goed uitvoert. Op het moment van de laatste overwinning uit de reeks van zeven is het 1 oktober. Dat betekent dat er nog genoeg wedstrijden te spelen zijn.

In de volgende wedstrijden werden een aantal hele dikke overwinningen afgewisseld met ook een paar nederlagen, maar toch plaatste Bethany Lutheran zich overtuigend voor het Conference Tournament. De eerste wedstrijd in dat toernooi betekende ook gelijk de laatste voor de ‘Vikings’, want er werd met 3-0 verloren van College of St Scholastica. Het seizoen zit er dus op Bethany Lutheran en voor Thijs. Toch had het seizoen met een award voor Thijs een mooi einde.

Benieuwd naar alle andere award-winnaars? Bekijk eens ons nieuwsbericht, hier vind je alle award-winnaars in terug.

Op onze Instagram vind je daarnaast dagelijkse updates van onze award-winnaars. @kingstalentnl

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.