Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Texas A&M International University verwelkomt Nils van der Landen

Texas A&M International University verwelkomt Nils van der Landen

De 22-jarige keeper uit Zevenaar zal aankomende zomer onder de lat staan bij de Dust Devils, zoals het voetbalteam uit Laredo, Texas beter bekend staat.

 

Nils begon zijn carrière al op vierjarige leeftijd. Vanaf dat moment wist hij meteen dat hij keeper wilde worden. Hij begon zijn carrière bij DCS in Zevenaar en werd op elfjarige leeftijd gescout door Vitesse. Deze stap was echter van korte duur en dus keerde hij terug bij DCS. Hier doorliep hij alle jeugdelftallen en belandde hij in het eerste elftal van de club uit Zevenaar. Met dit elftal werd hij meerdere malen kampioen.

 

Ook is Nils twee keer geselecteerd voor Nike Most Wanted. Dit is een wereldwijde talentenjacht met als doel om jonge amateurs naar Engeland te sturen en om daar als een echte prof te leven en te trainen en uiteindelijk een profcontract af te dwingen. Bij deze selectieprocedures wist hij beide keren door te dringen tot de Noord-Europese finale, waardoor hij bij de beste 4 keepers van Noord-Europa hoorde.

De Dust Devils wisten afgelopen seizoen derde te worden in de Lone Star Conference met 21 punten uit 10 wedstrijden. Ze eindigde daarbij vlak achter St. Mary’s met 25 punten en Midwestern State die eveneens 21 punten wisten te behalen. Nils zal vanaf aankomende zomer onder de lat te vinden zijn bij de Dust Devils. Met zijn voetballende en opbouwende kwaliteiten zal hij proberen om de Amerikanen voor zich te winnen.

 

We wensen Nils heel veel succes in Texas en we hopen dat hij veel cleansheets mag neerzetten.

Voor meer nieuws en updates over de talenten in Amerika, volg ons op Instagram: @kingstalentnl

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.