Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Ted Kuijt maakt de keuze en vervolgt zijn carrière in Amerika.

Ted Kuijt maakt de keuze en vervolgt zijn carrière in Amerika.

Na zijn internationale ervaring in Spanje is Amerika de volgende stap voor Ted Kuijt. Samen met meerdere KingsTalent atleten gaat hij spelen voor de Fighting Tigers.

De vleugelaanvaller begint met voetballen bij een van de beste amateurverenigingen in Nederland, H.V. & CV Quick. Wanneer Ted acht jaar oud is verhuist hij naar Alicante, Spanje. Al snel wordt de voetballer gescout door Aletico Montemar waar hij op het hoogste regionale niveau speelt. Zo neemt Ted het op tegen verschillende profclubs zoals Hercules, Elche en Valencia. In 2015 is keert zijn familie en Ted terug naar Nederland waar hij direct van start kan bij zijn oude club. Afgelopen seizoen is de aanvaller basisspeler van de U18 en voert hij het team aan als captain.

De volgende internationale stop voor Ted is Amerika. Olivet Nazarene University is de school waar hij zijn tijd gaat doorbrengen. Evenals oud speler van FC Utrecht en SC Heerenveen, Maarten Gravekamp, gaat Ted onder leiding van head coach Kenny Huber spelen voor de Fighting Tigers spelen. Daarnaast speelt KingsTalent atleet Max Jasper als aanvoerder in het men’s soccer team. De coach was opzoek naar een snelle vleugelaanvaller met een uitstekende passeer actie en dit zijn precies de kwaliteiten van Ted. Ook hij was direct overtuigd van de school door de fantastische faciliteiten. Ook de locatie, onder de rook van Chicago, was belangrijk en maakte de keuze des te makkelijker.

Wij wensen Ted veel plezier en succes toe en zullen hem op de voet volgen!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.