Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Team Kingdom NL’er Arjen Nijkamp verruilt Nederland voor Amerika!

Team Kingdom NL’er Arjen Nijkamp verruilt Nederland voor Amerika!

Baseballer Arjen Nijkamp verlaat Team Kingdom NL U18 en vertrekt naar Amerika. Hij gaat studie en baseball combineren en gaat naar Three Rivers College, Missouri.

Arjen begon op zijn 7e met honkbal bij HCAW in Bussum. Zijn hart ligt bij deze club, hij is nooit van club veranderd. Van zijn 14e tot 17e heeft Arjen gespeeld voor Scimitars, ook op de velden van HCAW. Het team van Arjen speelt in de hoofdklasse, dit is het hoogst haalbare niveau in Nederland. Met deze club staat hij in de top 3 van baseball teams van het land. Naast HCAW speelt Arjen ook in het U18 baseball team van Team Kingdom NL.

Sporten in Amerika ziet Arjen als een grote stap voor zijn persoonlijke doelen. Hij vindt studie en sport allebei belangrijk. Zijn positie in het veld is pitcher. Hij vindt dit de leukste, maar ook de lastigste taak in het veld. Als pitcher heeft hij controle over het ritme op het veld en zijn alle ogen op hem gericht. Gelukkig heeft Arjen daar geen moeite mee.

Als student-athlete kan hij zijn passie voor baseball en daarnaast zijn studie goed combineren. Hij heeft ervoor gekozen om naar Three Rivers College te gaan. Onder leiding van head coach Tyler Smith heeft het baseball team van Three Rivers de laatste 5 wedstrijden gewonnen. Ze maken zich op voor een verbeterd seizoen in 2022 met een jonge baseball team en hoge verwachtingen voor dit jaar. Met dit team doet hij een gooi naar het volgende kampioenschap!

We wensen Arjen veel succes, maar vooral veel plezier toe bij Three Rivers College!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.