Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings Highlights

Tami Groenendijk tekent bij FC Utrecht

Tami tekent een profcontract bij nieuwbakken eredivisie club FC Utrecht! Een fantastische stap voor de blonde All American spelmaker die haar college carrière startte bij Tyler Community College.

Tami begon haar voetbalcarrière bij Sportlust om via een tussenstap bij VV Saestum terecht te komen. In het vrouwenvoetbalbolwerk in Zeist maakte ze op haar 16e haar debuut in het vaandelteam om vervolgens weggeplukt te worden door de (2021) national champion van Amerika Tyler Junior College. In haar periode in Texas won Tami eenmaal de Conference Championship en speelde ze daarnaast een finale om het nationale kampioenschap (die ze overigens verloor). Tami kreeg erkenning door de hoogst aangeschreven, persoonlijke award binnen te halen – All American.

Na in de top van het Amerikaanse college soccer te hebben gespeeld en bij KingsTalent partnerclub VV Saestum is Tami klaar voor een volgende stap in haar carrière. FC Utrecht is een fantastische stap in haar nog jonge carrière. Wij wensen Tami onwijs veel plezier en succes! Natuurlijk blijven we je volgen!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.