Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Talenten kunnen wederom mooie awards aan hun erelijst toevoegen!

Het blijft maar regenen met awards waardoor het voor een heleboel talenten prachtige tijden zijn! In het artikel van vandaag lichten we twee voetballers en drie hockeysters uit die de toppen van hun kunnen lieten zien.

We trappen het artikel af met Rick Hovinga die als vernuftige spits het ene na het andere doelpunt wist te maken. De naam Hovinga is de laatste weken al vaker voorbijgekomen, wat aangeeft dat hij een uitstekend jaar achter de rug heeft. De aanvaller uit Groningen was in 22 wedstrijden bij 19 doelpunten betrokken. Hierdoor kan hij tevreden terugblikken op zijn vierde jaar bij de ‘Pioneers’. Naast dat hij de All-American award mag bijschrijven ontving hij eerder ook al onder andere de ‘Most Outstanding Offensive Player of the Tournament’ award.

De volgende voetballer die meermaals de show wist te stelen was Jordy Luchies. De verdediger die eerder al bij FC Emmen speelde maakt momenteel furore voor Loyola University waardoor hij een plek heeft verdiend in het All-Region Team. Waar Luchies al voor het derde jaar op rij een vaste waarde is bij de ‘Greyhounds’, heeft hij dit jaar ook aanvallend zijn absolute meerwaarde. Met vier doelpunten en drie assists in 16 gespeelde wedstrijden kan de verdediger hele aardige cijfers overleggen.

Vervolgens schakelen we over naar de hockeysters waarbij Jady van Gils alweer haar zoveelste award van het jaar binnenheeft! Na al eerder prachtige onderscheidingen verdiend te hebben zoals de ‘All-Region Player of the Year’, heeft ze nu ook een plek verdiend in het All-American Team. De middenveldster uit Amersfoort kan met een trots gevoel terugblikken op haar derde jaar bij de ‘Warriors’.

Frederique Zandbergen wist eerder al indruk te maken met haar overweldigende cijfers waarvoor ze al meerdere keren werd beloond. De middenveldster van Old Dominion University ontvangt met de All-American award haar vierde onderscheiding van het jaar. Doordat Zandbergen gemiddeld bij elke wedstrijd bij een doelpunt direct betrokken was, kon ook deze award haar haast niet ontschieten.

Ook Marlou Wendriks zal geen nieuwe naam meer voor u zijn, waar ze de sterren van de hemel speelde voor Lynchburg University. Doordat ze onderdeel is geworden van het All-American Team heeft ze alweer haar vierde award van het jaar weten binnen te slepen. Wendriks is in haar eerste twee seizoenen voor Lynchburg bij maar liefst 50 doelpunten direct betrokken geweest. Hiermee is ze vaker bij doelpunten betrokken geweest dan het gespeelde aantal wedstrijden!

Wat een prestaties van deze talenten. Mist u nog iemand? Wees dan niet getreurd want binnen korte tijd volgt weer een nieuw artikel met prijzenpakkers!

 

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.