Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Talenten blijven awards in de wacht slepen!

Doordat de talenten zo goed gepresteerd hebben, blijven de awards ook rond midden december nog binnenstromen. Vandaag zoomen we in op zeven talenten waarvan ze allen een prachtige award wisten te winnen. Lees vooral verder als je benieuwd naar de bijbehorende prestaties.

Pieke van de Pas is net als haar teamgenote Eefke van den Nieuwenhof al meerdere malen onderwerp van gesprek geweest in de voorgaande artikelen. Vandaag is dat niet anders waar beiden hockeysters een plek in het All-American Team wisten te veroveren. Met deze onderscheiding heeft Van de Pas alweer haar derde award van 2023 binnen waarnaast Van den Nieuwenhof haar vijfde (!) award van het jaar mag bijschrijven. Beiden speelsters waren onmisbare schakels in het succes van Syracuse University en daar plukken de dames nu de vruchten van.

Ook Noa Boterman heeft een plek in het All-American Team verdiend. In haar derde jaar bij de ‘Cavaliers’ was de middenveldster uit Laren bij 11 doelpunten betrokken in 21 wedstrijden. Nadat Boterman eerder al een plek in het All-Tournament Team wist te veroveren kan ze nu dus een tweede award aan haar erelijst toevoegen.

Waar Tess Jedeloo net als Boterman eerder al voorbij kwam door een plek verdiend te hebben in het All-Tournament Team, is ook zij onderdeel van het All-American Team. Eerder werden haar duizelingwekkende cijfers al getoond waar ze met 20 doelpunten en 9 assists een niet-te-missen schakel was voor Shippensburg University.

Met Alissia de Vries komen we aan bij het vijfde hockeytalent van dit artikel. De Frans international startte in de afgelopen vier jaar in 64 van de 65 wedstrijden voor de ‘River Hawks’, wat duidelijk maakt wat voor status ze had voor de University of Massachusetts Lowell. Door onderdeel te zijn van het All-American Team heeft De Vries alweer haar zesde (!) award van het seizoen binnen, wat een ongekende cijfers.

Vervolgens schakelen we door naar de laatste hockeyster van dit artikel. Julie Kouijzer wist net als de bovenstaande dames onderdeel te zijn van het All-American Team. De back uit Amsterdam was een vaste waarde voor University of Louisville, waar ze in alle 22 wedstrijden wist te starten. In deze wedstrijden was ze verdedigend een ware steunpilaar maar ook in aanvallend opzicht wist ze met drie doelpunten en drie assists haar aandeel te hebben.

Ten slotte komen we aan bij Lans Bovenberg die in tegenstelling tot bovenstaande talenten furore wist te maken op het voetbalveld. De middenvelder uit Aerdenhout wist indruk te maken op het middenveld van Iona College waarvoor hij beloont is met een plek in het All-MAAC Team. Bovenberg wist in zijn eerste jaar voor de ‘Gaels’ twee assists te geven waarmee hij onder andere de 3-2 overwinning op Stony Brook wist in te leiden. In de 13 wedstrijden waarin Bovenberg aan de aftrap verscheen verloor hij slechts driemaal, wat aangeeft dat het een stugge ploeg was om te treffen.

Gefeliciteerd met deze prachtige awards. Wees er trots op!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.