Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Sterre vertrekt naar Point Park University om haar Amerikaanse droom waar te maken!

Sterre vertrekt naar Point Park University om haar Amerikaanse droom waar te maken!

Na de zomer begint bij Point Park University Sterre’s avontuur in Amerika!

Op negenjarige leeftijd ontdekte Sterre Kuijper haar liefde voor voetbal. Gedurende haar jeugdjaren maakte ze deel uit van zowel jongens- als meisjesteams. Het seizoen 2016-2017 markeerde een hoogtepunt toen ze met de meiden onder 19 kampioen werd, waardoor ze promoveerde naar de hoofdklasse, de hoogste regionale jeugdcompetitie.

Na waardevolle ervaring op te hebben gedaan bij SV Helios U19, nam Sterre de beslissing om over te stappen naar een hogere leeftijdscategorie en competitieniveau. Ze versterkte vervolgens het eerste team van De Witkampers, dat actief is in de Hoofdklasse, een van de meest prestigieuze nationale competities in Nederland. Na twee succesvolle jaren bij De Witkampers koos Sterre ervoor om de overstap te maken naar De Tukkers.

Sportief is Sterre zeker! Naast haar indrukwekkende voetbalprestaties is Sterre ook actief in track & field, waar ze meerdere successen behaalde, waaronder drie keer de eerste plaats, één keer de tweede plaats en één keer de derde plaats in verschillende wedstrijden.

Zowel op als naast het veld wordt Sterre door vrienden omschreven als sociaal en positief. Ze weet wat ze wil in haar persoonlijke leven, opleiding en sportcarrière.

Haar volgende avontuur wacht in Amerika bij Point Park University, waar het team een goede reeks heeft neergezet en vorig seizoen maar liefst elf wedstrijden met overwinning afsloot. Met Sterre aan boord zal deze succesvolle reeks ongetwijfeld voortgezet worden!

Wij wensen Sterre enorm veel plezier en succes bij Point Park University!

 

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.