Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Sterre Rinkel vertrekt naar de Cardinal Stritch Wolves

Sterre Rinkel maakt komende zomer de overstap naar Amerika. Ze gaat de combinatie tussen sport en studie aan en zal een student-athlete worden van Cardinal Stritch University.

Sterre begon op haar 9e met voetbal. Ze bleek een talent, want slechts een jaar later werd ze uitgenodigd voor een trainingsevenement van Telstar, met een select groepje talenten. Met haar club, SV Westfriezen, wist ze 4e te eindigen in de nationale beker. Sterre was al actief bij de onder-19 vanaf haar 14e. Met Sterre als linksbuiten wist De Blokkers promotie naar de Hoofdklasse veilig te stellen. Een seizoen waarin Sterre mooie cijfers behaalde. In 40 wedstrijden scoorde ze maar liefst 51 keer en gaf ze ook nog eens 53 assists.

Deze kwaliteiten neemt ze nu meer naar CSU. Hier komt ze in een team te spelen met KingsTalents Annebel Brandts en Lisa Schot. Het team van de Cardinal Stritch Wolves is vorig seizoen kampioen geworden. Met Sterre als nieuwe aanvalskracht zullen ze dit jaar weer voor niets minder gaan dan het kampioenschap en deelname aan de nationals.

Cardinal Stritch speelt hun wedstrijden in de Chicagoland Collegiate Athletic Conference. Hier spelen de Wolves tegen ploegen als Olivet Nazarene, St. Francis en Saint Xavier. Een mooie nieuwe uitdaging voor Sterre.

 

Wij wensen haar veel succes en plezier in Amerika!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.