Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Stella van Beusichem vertrekt naar Milligan University!

Stella van Beusichem vertrekt naar Milligan University!

Stella van Beusichem heeft getekend bij Milligan University! De voetbalster van FC de Bilt zet na een mooie tijd in Nederland een stap naar Amerika!

Stella begon op haar elfde met voetballen. De middenveldster is een echte leider in het veld! Ze won met FC de Bilt meerdere titels, zoals het kampioenschap in de eerste klasse met de U15 en de nationale beker in datzelfde jaar! In 2019 promoveerde ze met haar team naar de nationale competitie, de hoogste niveau in Nederland! Daarna speelde ze om de eerste plek met FC de Bilt in de Topklasse. Stella weet dus wat het is om in de prijzen te vallen! Ook is Stella de kersverse kampioen van de hoofdklasse met FC de Bilt U20 in de Hoofdklasse.

Stella is tweebenig en kan op iedere positie op het middenveld uit de voeten. De voetbalster beschikt over uitstekende passing- en dribbelvaardigheden en samen met haar snelheid en uithoudingsvermogen maakt ze het iedere tegenstandster moeilijk. Stella is erg competitief en geeft altijd 100% voor de winst.

Na de zomer zal de middenveldster het women’s soccer team van Milligan University gaan versterken. De Milligan Buffs wisten het afgelopen seizoen een overall record te behalen van 5-9-4. Stella neemt een bak aan ervaring mee naar Amerika en gaat alles geven om zichzelf in de kijker te spelen daar!

Wij wensen Stella heel veel plezier en succes toe in Amerika!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.