Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Stan Vandierendonck wordt een Student-Athlete bij LIFE U

Stan Vandierendonck wordt een Student-Athlete bij LIFE U

De oud jeugd international van België mag zich op gaan maken voor een reis naar Marietta, Georgia. Vanaf komende zomer maakt hij namelijk deel uit van het men’s soccer team van LIFE University. Nog even wachten en dan is Stan een Student-Athlete.

 

 

 

De 21-jarige voetballer heeft al gespeeld bij verschillende grote clubs. Hij is begonnen bij AFC Tubize, maar zijn talent bleef niet onopgemerkt. Hij werd namelijk opgepikt door RSC Anderlecht en ging daar in de jeugd spelen. Na Anderlecht maakte Stan de overstap naar KAA Genk en kwam uiteindelijk terecht bij Helmond Sport. Een hoogtepunt uit de carrière van Stan is ongetwijfeld het deelname aan de UEFA Youth League. Dit is een competitie waarin alle O19 teams spelen van de clubs die zich hebben gekwalificeerd voor de Champions League. Oftewel, hier spelen alleen de beste jeugdspelers van Europa.

Ook heeft hij de eer gehad om het nationale shirt van België te mogen dragen, en dus een jeugdinternational te zijn. Hij zat namelijk bij de nationale ploeg U17. Dus naast de internationale ervaring die hij heeft opgedaan in de UEFA Youth League, heeft Stan zich ook al bewezen tegen verschillende nationale ploegen.

Stan is een aanvallende middenvelder die centraal op het veld het best uit de voeten komt. Hij is balbehendig, heeft een uitstekende controle en beschikt over de kwaliteit dat hij goed rustig blijft. Daarnaast hoef je maar te roepen als aanvaller zijnde, en Stan legt de bal precies in je voeten neer.

LIFE University wordt de nieuwe school van Stan Vandierendonck. Door zijn plek in het men’s soccer team is hij vanaf deze zomer een echte ‘Running Eagle’. Uitkomend in de Mid-South Conference zal Stan voor uitwedstrijden moeten reizen naar onder andere Kentucky, Texas, Ohio en Minnesota. Met zijn teamgenoten gaat hij dus flinke reizen maken en veel verschillende plekken van de VS gaan zien.

 

 

Stan, wij van Kingstalent wensen jou ontzettend super veel succes in de VS! Wij blijven je volgen.

https://www.youtube.com/watch?v=-leNr5u0bqs

 

 

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.