Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Stan de Vries behoort tot Top Performers of the Week

Stan De Vries is door de Gulf South Conference geselecteerd bij de Men’s Soccer Top Performers of the Week. Hij speelde afgelopen weekend met zijn team tegen Christian Brothers University waarin hij een belangrijke bijdrage leverde en de winst wist te pakken voor zijn team. Deze prestatie heeft hem een plek tussen de Top Performers van de week opgeleverd.

Stan speelde zaterdag, 6 maart, met Union State University tegen het voetbalteam van Christian Brothers University. De wedstrijd leek lang onbeslist te gaan eindigen totdat Stan in de slotfase het net wist te vinden waardoor hij en zijn team de wedstrijd met 1-0 wisten te winnen. Het doelpunt viel in de 83e minuut van de wedstrijd. Het was het eerste doelpunt van Stan voor de Bulldogs en het was meteen een erg belangrijke.

Wij willen Stan hartelijk feliciteren en hopen dat hij er nog veel zal scoren dit seizoen, zet hem op!

Aanstaande zaterdag speelt Stan met Union State University hun volgende wedstrijd tegen University of West Alabama. De wedstrijd begint om 15:00 lokale tijd, 22:00 Nederlandse tijd.

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.