Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Highlights Updates

Sportconsultant Tim Swaen is Nederlands Kampioen!

Na zijn debuut in Team Oranje en winst van de EHL met Bloemendaal is Tim Swaen nu ook Nederlands Kampioen! Het was een fantastisch hockeyseizoen voor onze Tim.

Na een zinderende play-off finale bij Pinoké op donderdag 26 mei, wist het HC Bloemendaal van onze Tim Swaen ook de finale op zaterdag te winnen. In de thuiswedstrijd tegen Pinoké wist Bloemendaal te winnen met 3-0, met een doelpunt van Tim. In eerste instantie werd zijn inzet bij de strafcorner vanaf de kop van de cirkel tegengehouden. Bloemendaal houdt balbezit, waarna Swaen de bal via een stick van een speler van Pinoké krijgt. Hij tenniste de bal tegen het net.

Als verdediger en strafcorner specialist van HC Bloemendaal is Tim een onmisbare kracht van het team. Op dit moment maakt  Tim al 7 seizoenen deel uit van het team van HC Bloemendaal. En wist hij in november 2021 zijn debuut te maken in het Nederlands elftal. Hij was meteen in de eerste wedstrijd van belang voor Oranje met een assist op Dennis Warmerdam waardoor Nederland op een 2-0 voorsprong kwam.

We zijn super trots op Tim en feliciteren hem met zijn Nederlands Kampioenschap!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.