Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
#Fromtheboardroom Highlights

Sportconsultant Tim Swaen debuteert in het Nederlands Elftal!

KingsTalent Field Hockey Sportconsultant Tim Swaen debuteerde afgelopen zondag in het Nederlands Elftal, Heren Hockey! Wij zijn ontzettend trots op Tim.

 

Tim Swaen hockeyt bij HC Bloemendaal. Hij is een verdediger, maar door zijn strafcorner specialiteit wist hij al ooit topscoorder te worden in de Hoofdklasse. Tim gaat al een heel tijdje mee, maar is nog nooit eerder geselecteerd voor het Nederlands Elftal. Het is een lange en zware weg geweest, waar hij hard heeft geknokt voor zijn plekje. Toen wij het nieuws kregen dat hij ein-de-lijk geselecteerd was, waren we gelijk ontzettend trots. Nu is afgelopen zondag het moment zo ver gekomen, hij heeft zijn debuut gemaakt! Op 28 november om 14:00 uur speelde Tim met het Nederlands elftal tegen België.

 

Tim wist gelijk van belang te zijn in zijn allereerste wedstrijd voor Oranje. Met zijn eerste balcontact gaf Swaen de assist op Dennis Warmerdam, waardoor de Nederlanders op 2-0 voorsprong kwamen tegen huidig Olympisch Kampioen België. Tim mag naast zijn debuut en assist een winstpartij opschrijven, want de wedstrijd werd met 2-1 gewonnen. Tim, het is het je gegund, je hebt het dubbel en dwars verdiend!

 

Tim, van harte gefeliciteerd met jouw debuut! Enorm trots dat wij zo’n topper in ons midden hebben bij KingsTalent.

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.