Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Softbalster Anouk Boontjes maakt de overstap naar Amerika!

Softbalster Anouk Boontjes maakt de overstap naar Amerika!

Vanaf de zomer van 2022 zal Anouk Boontjes zich toevoegen aan het softbalteam van Gulf Coast State College in Florida. Ze gaat haar passie voor softbal en haar studie combineren in Amerika.

Anouk begon op 9-jarige leeftijd met softball bij DSS in Haarlem. Haar beide ouders hebben hier ook gespeeld, waardoor het al snel vertrouwd voelde voor Anouk. Na ruim 4 jaar DSS heeft ze de overstap gemaakt naar de Pirates in Amsterdam, waar ze uiteindelijk doorstroomde naar het team van de Dames 1. In 2019 zat Anouk bij de selectie van Team Kingdom NL U16.

Sinds kleins af aan is het voor Anouk al een droom geweest om te gaan softballen in Amerika. De sport is in Amerika veel groter dan in Nederland. de ervaring die ze daar op kan doen en de hele belevenis daar omheen sprak haar altijd al erg aan. De studie die ze naast het softball gaat volgen is verpleegkunde. het zorgen en er zijn voor anderen die kwetsbaar zijn vind ze erg mooi aan het beroep.

Vanaf de zomer van 2022 gaat Anouk studie en sport combineren aan Gulf Coast State College in Florida. Ze heeft deze college gekozen, omdat de school haar heel erg aansprak. Ook had ze meteen een goede band met de head coach. Anouk kijkt er het meeste naar uit hoe de school, het leven en de mensen in Florida zijn. Ze heeft er heel veel zin in om komende zomer de overstap naar Amerika te maken.

Heel veel plezier in Amerika, Anouk!

 

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.