Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Sofie Knook is niet te stoppen!

Sofie Knook is niet te stoppen!

Sofie Knook gaat als een raket bij Umass Lowell! Enkele weken geleden ontving de Amsterdamse al een award voor ‘Defensive Player of the Week’. Deze week viel ze weer in de prijzen. Door haar goede prestaties in de afgelopen wedstrijden, is Sofie uitgeroepen tot: ‘America East Rookie of the Week’!

 

 

Zondag 15 september stond een moeilijke wedstrijd op het programma voor de River Hawks. Het team van Sofie, waar Berbel Rozema ook voor speelt, namen het op tegen Ball State.
In de eerste minuten van de wedstrijd schoten de River Hawks uit de startblokken. Het was een volledig Nederlands doelpunt dat werd gemaakt in de 4e minuut. Berbel gaf de assist op de goal van Sofie, een lekker begin van de wedstrijd!
Na de eerste goal waren er niet veel wapenfeiten vanuit beide kanten, op een paar kansen na van Umass Lowell. Pas in het 4e kwart werd het pas weer echt spannend.
In de 56e minuut maakte Ball State de gelijkmaker en werd het dus nog ‘billen knijpen’ voor de River Hawks.
Maar toch sloeg het team van Sofie en Berbel nog toe in de slotminuten van de wedstrijd. 1 minuut voor tijd maakte Sofie de winnende goal in een zenuwslopend slot! Wat een moment om te scoren!

Deze goal betekende de 2-1, wat tevens de einduitslag zou zijn.
Na een paar verliespartijen op rij, werd er weer eens gewonnen door Umass Lowell.

Deze award is dik verdiend, Sofie! Ga zo door en op naar de volgende wedstrijden!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.