Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Awards

Sofie Knook blijft Awards binnen hengelen!

Sofie Knook blijft Awards binnen hengelen!

Kunnen jullie de tel nog bijhouden?! Sofie Knook is er weer in geslaagd om een Award binnen te halen. Sofie is verkozen in het Longstreth/NFHCA All Northeast Region Team. 

 

Teams als Harvard, Dartmouth en Boston College zijn ook vertegenwoordigd in dit team, zeker niet de minste teams! Umass Lowell is vertegenwoordigd met alleen Sofie, dat is al een prestatie op zich. Hoewel Umass Lowell niet was geplaatst voor het Conference Tournament, waren de prestaties van de Amsterdamse in Regular Season genoeg voor een plek in het regionale team.

‘Sofie heeft een fantastisch eerste jaar beleefd.’, laat coach Shannon Hlebichuk weten. ‘Ze had een grote impact in het team, zowel in de aanval als verdediging. We zijn zeer trots op haar en we zijn de NFHCA dankbaar dat zij haar skills en prestaties hebben opgemerkt. Ze heeft zonder meer elke award die ze dit jaar heeft binnengehaald dik en dik verdiend.’
Daar komt ook nog eens bij, dat Sofie de derde River Hawk is die een All Regional Award heeft verdiend. Super knappe prestatie!

Sign up now
1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.