Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Updates

Soccer Showcase 2017 groot succes!

Soccer Showcase 2017 groot succes!


Op 7 januari was het eindelijk zover! De tweede KingsTalent Showcase in Gemert. Deze dag begon voor ons al om 5.30u. Sneeuw, ijzel en code oranje! Snel werd er een crisisberaad met de terreinmeesters van VV Gemert gepland om te bekijken of we überhaupt aan de dag konden starten.

 

 

 

Het groene sein werd gegeven en met man en macht werd er gewerkt aan het schoonmaken van het veld. Via deze weg willen ook alle vrijwilligers en terreinmeesters die hier enige bijdrage aan hebben gegeven enorm bedanken. Zonder jullie was deze dag nooit geslaagd! Super.

 

Ook moeten we petje af nemen voor alle talenten die vanuit alle hoeken van het land sportpark Molenbroek hebben bereikt. Dedication en commitment zijn ervoor nodig om in deze situatie de nodige km’s te maken en op spekgladde wegen naar Gemert te komen. Het feit dat (bijna) iedereen heeft kunnen deelnemen is een compliment aan iedereen, talenten en familie. Complimenten.

 

 

 

Het programma kon eindelijk van start gaan. Alle coaches waren reeds (enkele) dagen voor de showcase aanwezig. Een kleine 20 coaches, merendeel D1, uit oa San Diego, New York, San Antonio, Philadelphia en Chicago zagen voetbal van hoog niveau. In de ochtend werd een trainingssessie afgewerkt. In de tijd dat de lunch werd geserveerd voor de Amerikaanse coaches gaven KingsTalent spelers Olav Sieljes (Northeastern Junior College) en Dion Viola (Olivet Nazarene University) een inzicht in hun ervaringen aan de andere kant van de ocean.

 

 

 

Na de lunch stonden de wedstrijden op het program. Deze werden op het scherpst van de snede gespeeld. Dit onder goedkeurend oog van de aanwezige coaches, familie, vrienden, kennissen en andere geïnteresseerden. De Amerikaanse coaches waren erg te spreken over het niveau. Dit werd nog eens benadrukt door de vele gesprekken die achteraf werden gevoerd door de verschillende coaches en talenten.

 

We kunnen dan ook terugkijken op een geslaagde dag. Ondanks de weersomstandigheden heeft iedereen hun kwaliteiten kunnen tonen aan enthousiaste Amerikaanse College coaches. Klasse dat iedereen, met code oranje, zo gecommitteerd is om hun droom na te jagen.

 

Samen met alle vrijwilligers hebben we er een succesvolle dag van gemaakt. We willen via deze weg alle vrijwilligers en terreinmeesters bedanken voor het mogelijk maken van deze dag.

 

 

Hieronder de aftermovie van deze dag!

 

 

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.