Dit wil ik ookSign up now

Stories

Terug naar het overzicht
Signings

Snelheidsduivel Luuk van Ommeren in een sprint naar Amerika!

Snelheidsduivel Luuk van Ommeren in een sprint naar Amerika!

De pijlsnelle aanvallende middenvelder zet de volgende stap in zijn loopbaan en tekent bij Cardinal Stritch University.

Op vijfjarige leeftijd weet Luuk al dat voetbal zijn ding is. Bij zijn locale vereniging, Victoria, speelt hij op het hoogste jeugdniveau en neemt het op tegen verschillende profteams. Onder andere speelt Luuk tegen Ajax Amsterdam, PSV Eindhoven en Feyenoord Rotterdam. Meerdere malen weet Luuk samen met zijn teamgenoten de competitie te winnen en ook worden de prijzen van toernooien mee naar huis genomen. Deze toernooien werden gespeeld op top level zowel nationaal als internationaal. Naar zijn voetbalkwaliteiten is Luuk een echte snelheidsduivel en weet hij zelf tweemaal eerste te worden op een 15oom sprint en eenmaal de tweede plaats op een 1000m. Vanaf 2020 speelt Luuk als aanvallende middenvelder en draagt hij zijn steentje bij met veel doelpunten en assists. Onderleiding van de goalgetter en aanvoerder Luuk, promoveert zijn team naar het op drie na hoogste niveau van Nederland.

Luuk ziet zijn toekomst bij Cardinal Stritch University. Hij gaf aan dat de locatie, net boven Milwaukee, echt een top plek is voor hem. Ook door zijn uitstekende highlight video was er direct interesse vanuit Jamie Bladen, de headcoach. Jamie was opzoek naar een middenvelder met veel scorend vermogen en in dat plaatje past Luuk perfect. Hierdoor heeft de coach er alles aan gedaan om Luuk binnen te halen.

Wij wensen Luuk veel succes toe en geniet van dit avontuur!

1
Whatsapp-Kingstalent
Kingstalent
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur ons een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter.